SK
Hladká múka na

Krehké pečivo

Pšeničná (T530)
Krehké pečivo

 

Je vyvinutá presne na mieru na cestá, ktoré majú pri vaľkaní držať tvar. Cesto z tejto múky má jemnú štruktúru, nelepí sa a netrhá, preto je vhodné na vykrajovanie drobných tvarov, najmä pri príprave lineckého pečiva a čajového pečiva. Perfektne podporí krehkosť cesta na slané koláče a Quiche. Nie je vhodná na kysnuté cestá.

Zaujíma vás ako sa múka vyrába? Proces výroby nájdete tu.

Výživové údaje v 100 g výrobku

Energia
1 461 kJ/344kcal
Tuky
1,7 g
z toho nasýtené mastné kyseliny
0,2 g
Sacharidy
69 g
z toho cukry
2,0 g
Vláknina
3,1 g
Bielkoviny
12 g
Soľ
<0,01 g
Soľ je v potravine obsiahnutá výlučne v dôsledku prirodzene sa vyskytujúceho sodíka.

Upečte si napríklad