SK

Naše produkty

Starostlivo vyberáme tie najlepšie zrná, z ktorých vyrábame múku, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení.

Múka

Špaldová

Hladká

  • múkou možno celkom alebo čiastočne nahradiť bežnú hladkú múku
  • výrobky z tejto múky budú tmavšie a hutnejšie než z bežnej pšeničnej múky

Múka

Špaldová Celozrnná

Jemne mletá

  • obsahuje všetky cenné zložky z celého zrna
  • múku možno použiť na pečenie sladkého aj slaného pečiva
  • výrobky z tejto múky budú trochu tmavšie a hutnejšie než z bežnej múky

Múka

Hladká

Pšeničná (T530)

  • najbežnejšia hladká múka, ktorú využijete na každodenné pečenie i varenie
  • na pečenie báboviek, medovníkov a ďalších bežných múčnikov alebo na zahusťovanie omáčok

Múka

Polohrubá

Pšeničná (T400)

  • do istej miery má univerzálne využitie, pri príprave ciest môže zastúpiť hladkú múku
  • vďaka svojej štruktúre sa hodí najmä na pečenie báboviek, buchiet a koláčov

Múka

Hrubá

Pšeničná (T450)

  • má najhrubšiu zrnitosť z radu našich múk a je neoceniteľná najmä pri varení
  • výborná na knedle, rezance alebo halušky

Hladká múka

Tortová

Pšeničná (T530)

  • extra svetlá múka ideálna na prípravu všetkých trených a šľahaných ciest
  • odporúčame ju použiť aj na palacinky

Hladká múka na

Kysnuté cesto

Pšeničná (T530)

  • cesto z tejto múky dobre kysne, má väčší objem, je ťažné, pružné a lepšie drží tvar
  • upečiete z nej dokonalé kysnuté buchty, koláče a záviny, mazance, vianočky, šišky, žemle, rožky alebo pizzu

Hladká múka na

Krehké pečivo

Pšeničná (T530)

  • cesto z tejto múky má jemnú štruktúru, nelepí sa a netrhá
  • skvelá na prípravu cesta na vykrajovanie a pečenie drobnejších kúskov pečiva, zákuskov a sušienok

Múka

Žitná chlebová

(T930)

  • špeciálna hladká múka na chlieb a chlebové výrobky
  • obsahuje pestrú škálu minerálnych látok
  • celožitné pečivo je hutnejšie ako pšeničné a má menší objem

Múka

Pšeničná chlebová

Hladká (T1000)

  • špeciálna múka na chlieb a chlebové výrobky
  • v porovnani s bežnými pšeničnými hladkými múkami je tmavšia a obsahuje väčšie množstvo minerálnych látok
Kde kúpiť? Tabuľka použitia