SK

Čokoládové brownies

17. září 2018

Postup

Rúru predhrejte na 160 °C. Formu vytrite maslom a potom vyložte papierom na pečenie.

Vo vodnom kúpeli rozpusťte čokoládu s maslom, kakaom a vanilkou.

Vajcia vyšľahajte do peny spolu s cukrom a potom ich pomaly a po častiach vmiešajte do vychladenej čokolády.

Vmiešajte múku zmiešanú s kypriacim práškom a všetko nalejte do formy.

Pečte 25 – 35 min. v závislosti od veľkosti formy (a výšky cesta). Hotové brownies by mali byť pevné, ale zároveň vnútri jemne mazľavé. Po vychladnutí bude vnútro cesta ešte o niečo pevnejšie.

TIP: Poukladajte na cesto pred pečením kúsky ovocia a mierne ich zatlačte dovnútra.

 

 

Zdieľať
Poslať
Uložiť
Tlačiť

Vyskúšajte tiež

Odoslať recept e-mailom

Ste s receptom spokojný? Podeľte sa oň s priateľmi zaslaním receptu na ich e-mail.