Predstavujeme vám novinku pre všetkých, ktorí pečú s láskou a ktorí na pečenie radi používajú celozrnnú múku.
Zo starostlivo vyberaného obilia sme pre vás pomleli celozrnnú múku Babičkina voľba, ktorá je 100 % prírodná a obsahuje cenné zložky obilného zrna (obal, endosperm a klíčky).
V obchodoch ju už čoskoro nájdete v dvoch prevedeniach – celozrnná pšeničná a celozrnná ražná múka. Obe nové múky sú veľmi jemne mleté a sú teda skvelou alternatívou bežných hladkých pšeničných a ražných múk na sladké aj slané pečenie každého druhu. Môžete ich použiť vo svojich obľúbených receptoch na chleby, bábovky, perníky, koláče alebo palacinky a lievance.
Už čoskoro sa môžete tešiť na recepty s celozrnnými múkami.
Urobiť výbornú domácu tortu chce cvik, ale s našimi základnými tipmi a trikmi prípravu korpusu hravo zvládnete.
Chceli ste si pripraviť doma ražný kvas a nevedeli ako na to? Prinášame vám postup!
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.