Zoznámte sa s našimi dvoma mlynmi, kde vašu obľúbenú múku Babičkina voľba vyrábame.
Jeden z nich stojí zhruba 5 km juhovýchodne od Brna. Je to mlyn Kyjov. Práve odtiaľ sa dostáva kvalitná múka Babičkina voľba do vašej kuchyne. Vyrába sa tu modernou mlynskou technológiou založenou na pôvodných dobou preverených výrobných postupoch a pod neustálym dohľadom skúseného majstra Jiří Pietrucha.
Druhý mlyn, kde vyrábame našu múku, nájdete zase na severu Čiech zhruba 70 km od Prahy. Jeho domovom sú Liitoměřice. Tam za kvalitu múky, ktorú poznajú a stále viac žiadajú všetci milovníci pečenia, zodpovedá majstr Jan Štětina.
Naša múka je nie len pod stálou kontrolou skúsených majstrov, ale tiež pod kontrolou laboratórnou – od vstupnej suroviny až po kontrolu hotovej múky pred jej zabalením a dodaním k zákazníkovi. Oba naše mlyny sú vybavené modernými laboratóriami a sú certifikované podľa IFS Štandartu a GMP+B2, ako aj najnáročnejšími priemyslovými zákazníkmi a obchodnými reťazcami. Na kvalitu našej múky sa tak môžete vždy spoľahnúť.
Špaldové múky vyrábame v sesterskom mlyne v Rakúsku.
Múku vyrábame s radosťou a najväčšou starostlivosťou pre všetkých, ktorí pečú s láskou.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.