Bio tekvicové muffiny

BIO Tekvica
90 Bio tekvicové muffiny

Ingrediencie

Na 12 kúskov:

200 g tekvicového pyré

250 g bio hladkej múky

180 g cukru krupice

30 g zmesi korenia pumpkin spice alebo perníkového korenia

100 ml plnotučného mlieka

100 ml repkového oleja

2 vajcia

1 lyžička prášku do pečiva

Príprava: 10 minút

Pečenie: 20 – 25 minút

Použitá múka

Postup

V mise zmiešajte všetky suché suroviny okrem cukru.

Do robota dajte vajcia a cukor a vyšľahajte. Potom postupne pridávajte ďalšie tekuté zložky ako pyré, olej a mlieko, takisto prisypávajte suchú zmes, kým nebudete mať hladké cesto.

Predhrejte rúru na 160 až 180 °C podľa toho, ako vám pečie rúra, a pomaly pečte do zozlatnutia (20 – 25 minút). Kontrolujte špajľou.

Vďaka pyré sú muffiny vláčne, ale môžu sa rýchlejšie kaziť pri izbovej teplote. Je vhodné uchovávať ich v chlade.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.