Bio veľkonočný baranček

BIO Veľká noc
151 Bio veľkonočný baranček

Ingrediencie:

4 bio alebo domáce vajcia

350 g bio hladkej múky

170 g rozpusteného bio alebo farmárskeho masla

275 g bio cukru

10 PL bio alebo farmárskeho plnotučného mlieka

1 vrecúško prášku do pečiva

na vymastenie formy maslo a hrubá múka alebo krupica

Použitá múka

Postup:

Rúru predhrejte na 160 °C. 

Zo všetkých ingrediencií vypracujte cesto. 

Hladké spracované cesto stiahnite stierkou do starostlivo vymazanej a vysypanej formy. To naozaj nepodceňte, nech sa dá baranček dobre vyklopiť.

Pečte vo vyhriatej rúre 45 minút, potom odklopte vrch, skontrolujte špajľou a podľa potreby dopekajte. 

Po vychladnutí vyberte z formy, servírujte na tácke a pocukrujte.

Zavřít

Newsletter Babičkina voľba

Recepty, tipy a novinky priamo do vašej e-mailovej schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.