Brownies s čokoládovo-orieškovým krémom

Čokoláda
173 Brownies s čokoládovo-orieškovým krémom

Ingrediencie:

3 vajcia

250 g masla

350 g horkej čokolády

250 g cukru

85 g hladkej/univerzálnej/špaldovej múky

1 ČL prášku do pečiva

400 g čokoládovo-orieškovej nátierky (Nutella, nátierka dmBio a pod.)

 

Použitá múka

Postup

Najprv si pripravte náplň. Do formy, v ktorej budete piecť, si pripravte vrstvu papiera na pečenie a celú plochu vytrite krémom vo vrstve asi 0,7 cm. Takto pripravené dajte do mrazničky a nechajte v ňom aspoň hodinu.

Čokoládu s maslom veľmi pomaly rozpusťte v rajnici alebo ešte lepšie vo vodnom kúpeli. Vajcia vyšľahajte do peny a postupne zašľahávajte cukor.

Vaječnú penu opatrne vmiešavajte do rozpustenej čokolády. Nakoniec zapracujte múku s práškom do pečiva.

Teraz si z formy vyberte zmrazený krém a opäť ju vyložte papierom na pečenie. Nalejte do nej polovicu cesta, naň položte mrazený krém a zalejte druhou polovicou.

Pečte pri 160 °C zhruba 30 – 35 minút.

Zavřít

Newsletter Babičkina voľba

Recepty, tipy a novinky priamo do vašej e-mailovej schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.