Bublanina

Černice Čučoriedky Jahody
172 Bublanina

Ingrediencie

Priemer pečiaci formy 28 cm

  • 2 vajcia
  • 1 hrnček práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 200 g bieleho jogurtu
  • 2 hrnčeky polohrubej múky + na vysypanie formy
  • 1 prášok do pečiva
  • 2 lyžice oleja (slnečnicový, repkový) + na vymastenie formy
  • jahody, černice a čučoriedky

Postup

V mise vymiešajte vajcia s cukrami, pridajte jogurt, múku a nakoniec zľahka vmiešajte prášok do pečiva a olej.

Formu na pečenie vymažte olejom a vysypte múkou. Nalejte do nej cesto a navrch rozložte a potom zľahka prstami zatlačte ovocie, v tomto prípade jahody, černice a čučoriedky.

Pečte v predhriatej rúre pri 180°C dozlatista, asi 45 minút.

Zavřít

Newsletter Babičkina voľba

Recepty, tipy a novinky priamo do vašej e-mailovej schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku