Na 3 koláče s priemerom 12 cm alebo jeden väčší
Cesto na korpus pripravte vypracovaním všetkých uvedených surovín. Potom ho zabaľte do fólie a na hodinu uložte do chladničky.
Na náplň zmiešajte tvaroh so žĺtkom, oboma cukrami a šťavou z citróna. Z bielkov vyšľahajte sneh a opatrne ho vmiešajte do tvarohovej zmesi.
Cesto vyvaľkajte na tenkú placku a vyložte ním formy na koláčiky (3 formy s priemerom 12 cm alebo jednu väčšiu s priemerom 22 cm). Na cesto vlejte tvarohovú zmes. Čerešne vykôstkujte a nakrájajte na polovice. Rozvrstvite ich do tvarohu.
Pečte na 170°C, kým tvaroh nebude na povrchu pevný.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.