240 g bio hladkej múky
100 g strúhaného kokosu
120 g cukru krupice
60 g zmäknutého masla
2 vajcia
1 lyžička prášku do pečiva
kôra a šťava z jedného bio citróna
práškový cukor na obaľovanie
Vyšľahajte cukor a maslo do svetlej peny. Postupne pridajte všetky suroviny, po jednom ich zašľahávajte do cesta.
Hladké cesto obaľte vo fólii a nechajte v chladničke minimálne 60 minút uležať.
Tvorte guľky asi veľkosti vlašského orieška a pred položením na plech ich poriadne obaľte v práškovom cukre.
Pečte 15 minút pri 170 °C, nechajte vychladnúť na mriežke.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.