Bio citrónové crinkles

BIO Citron
144 Bio citrónové crinkles

Ingrediencie

240 g bio hladkej múky

100 g strúhaného kokosu

120 g cukru krupice

60 g zmäknutého masla

2 vajcia

1 lyžička prášku do pečiva

kôra a šťava z jedného bio citróna

práškový cukor na obaľovanie

Použitá múka

Postup

Vyšľahajte cukor a maslo do svetlej peny. Postupne pridajte všetky suroviny, po jednom ich zašľahávajte do cesta.

Hladké cesto obaľte vo fólii a nechajte v chladničke minimálne 60 minút uležať.

Tvorte guľky asi veľkosti vlašského orieška a pred položením na plech ich poriadne obaľte v práškovom cukre.

Pečte 15 minút pri 170 °C, nechajte vychladnúť na mriežke.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.