Maslo spolu s čokoládou rozpustite (vo vodnom kúpeli alebo za stáleho miešania na nízkom stupni). Potom nechajte vychladnúť na telovú teplotu.
Vajcia vyšľahajte s cukrom a vanilkovým extraktom na penu a potom zmiešajte s čokoládou.
Pridajte všetky zvyšné ingrediencie a vypracujte hladké cesto. To zabaľte do potravinovej fólie a odložte na 30 minút do chladničky.
Z vychladnutého cesta tvarujte rovnako veľké guľôčky. Každú guľôčku obaľte v hrubej vrstve práškového cukru a potom ich ukladajte na plech vyložený papierom na pečenie s dostatočnými rozostupmi.
Pečte pri 180 °C asi 8 – 12 minút (povrch by mal byť pevný, ale zvnútra budú stále trochu mäkké).
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.