50 g univerzálnej múky Babičkina voľba
30 g zmäknutého masla
1 téglik skyru
2 vajcia
40 g práškového cukru
200 g lesných alebo kanadských čučoriedok
Všetky suroviny v mise jemne spracujte stierkou na cesto. koláčovú formu vymažte maslom alebo ju vyložte papierom na pečenie, potom stierkou vylejte cesto do koláčovej formy a rozotrite ho po celej ploche.
Posypte čučoriedkami a jemne ich vtlačte do cesta. Pečte 35 minút v rúre vyhriatej na 170 °C. Pred podávaním nechajte vychladnúť.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.