Čučoriedkový rýchlokoláč zo skyru

Čučoriedky Skyr
168 Čučoriedkový rýchlokoláč zo skyru

Ingrediencie

50 g univerzálnej múky Babičkina voľba

30 g zmäknutého masla

1 téglik skyru

2 vajcia

40 g práškového cukru

200 g lesných alebo kanadských čučoriedok

Použitá múka

Postup

Všetky suroviny v mise jemne spracujte stierkou na cesto. koláčovú formu vymažte maslom alebo ju vyložte papierom na pečenie, potom stierkou vylejte cesto do koláčovej formy a rozotrite ho po celej ploche.

Posypte čučoriedkami a jemne ich vtlačte do cesta. Pečte 35 minút v rúre vyhriatej na 170 °C. Pred podávaním nechajte vychladnúť.

Zavřít

Newsletter Babičkina voľba

Recepty, tipy a novinky priamo do vašej e-mailovej schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.