Cuketový nákyp

Cuketa Leto
126 Cuketový nákyp

Ingrediencie:

1 mladá cuketa (zhruba 200 g, nastrúhaná vrátane šupky)

150 g tvrdého syra typu gouda, nastrúhaného

100 g obľúbenej mäkkej salámy

3 rozšľahané vajcia

1 hrnček polohrubej múky

soľ, muškátový oriešok

hladkolistá petržlenová vňať

doplnkovo podľa sezóny – paradajky, sušené paradajky, olivy, karotka, koreňová zelenina nastrúhaná, špenát, kučeravý kel, kapusta, jarná cibuľka alebo šalotka a čokoľvek ďalšie, čo máte radi

Použitá múka

Postup:

Nastrúhanú cuketu, syr, údeninu, vajcia a ďalšiu zeleninu v mise premiešajte. Osoľte, nastrúhajte muškátový oriešok, môžete doplniť aj čerstvé bylinky ako petržlenovú vňať, pažítku, koriander, bazalku.

Pridajte múku a premiešajte. Pečte pri 180 °C 35 – 40 minút vo vymastenom pekáčiku alebo vo forme s papierom na pečenie.

Cuketový nákyp je výborný teplý aj studený. Skvele chutí s kimčchi, uhorkovým dresingom alebo tzatziki, ajvarom alebo paradajkovým šalátikom.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.