Vo väčšej mise zmiešajte hladkú a polohrubú múku, cukor, kakao a prášok do perníka. Pridajte vajcia, olej, mlieko a marmeládu. Všetko premiešajte a nalejte na vymastený a múkou vysypaný plech.
Pečte na 200°C asi 30 minút. Po upečení môžete perník potrieť čokoládovou alebo citrónovou polevou.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.