3 vajcia
1 hrnček hladkej špaldovej múky
1 hrnček mlieka
štipka soli
2 PL masla
Na dokončenie:
drobné ovocie
čerstvé bylinky
grécky jogurt, kyslá smotana
práškový cukor
orechy alebo semienka
Rúru predhrejte na 220 °C. Všetky suroviny okrem masla vložte do mixéra a pripravte cesto. Nechajte 10 minút odpočívať. V panvici s kovovou rukoväťou, ktorú možno vložiť do rúry, rozohrejte pomaly maslo. Cesto vylejte na panvicu a hneď vložte do rúry.
Pečte asi 20 minút. Cesto sa nafúkne a vyduje. Opatrne vyberte chňapkou, rukoväť je skutočne vriaca. Zdobte všetkým, čo máte radi, a servírujte priamo z panvice.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.