Dutch baby

Černice Jahody Leto Maliny
150 Dutch baby

Ingrediencie

3 vajcia

1 hrnček hladkej špaldovej múky

1 hrnček mlieka

štipka soli

2 PL masla

Na dokončenie:

drobné ovocie

čerstvé bylinky

grécky jogurt, kyslá smotana

práškový cukor

orechy alebo semienka

Použitá múka

BIO alternativa

Postup

Rúru predhrejte na 220 °C. Všetky suroviny okrem masla vložte do mixéra a pripravte cesto. Nechajte 10 minút odpočívať. V panvici s kovovou rukoväťou, ktorú možno vložiť do rúry, rozohrejte pomaly maslo. Cesto vylejte na panvicu a hneď vložte do rúry.

Pečte asi 20 minút. Cesto sa nafúkne a vyduje. Opatrne vyberte chňapkou, rukoväť je skutočne vriaca. Zdobte všetkým, čo máte radi, a servírujte priamo z panvice.

Zavřít

Newsletter Babičkina voľba

Recepty, tipy a novinky priamo do vašej e-mailovej schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.