V mise premiešajte múku, kokosový cukor, prášok do pečiva, štipku soli, vanilkový cukor a trochu citrónovej kôry. Pridajte žĺtok, maslo a vypracujte cesto. Dajte do chladničky a nechajte odležať.
Z mlieka, kokosového cukru a pudingu uvarte puding. Po uvarení zakryte fóliou a nechajte vychladnúť. Rúru rozohrejte na 180 °C.
Hrušky a jablká zbavte jadrovníkov a nakrájajte na dieliky. Posypte vanilkovým cukrom, škoricou a premiešajte.
Cesto vyvaľkajte na papieri na pečenie do tvaru kruhu. Do stredu dajte puding a okolo nechajte asi 4 cm okraje. Na puding pridajte pripravené ovocie a posypte vlašskými orechmi. Okraj cesta preložte, potrite vajcom a dajte piecť na 25 až 30 minút. Pred servírovaním môžete poprášiť vanilkovým práškovým cukrom.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.