V jednej nádobe zmiešajte oba cukry, múku, kypriaci prášok, kakao, badián a strúhanú hrušku.
V druhej nádobe vyšľahajte vajcia s maslom, rumom a mliekom.
Zmiešajte obe časti dohromady a nalejte do vymastenej a vysypanej formy na chlebíček.
Navrch poukladajte hrušky pokrájané na plátky.
Pečte na 180 °C asi 30 – 40 minút alebo kým cesto nebude prepečené. To vyskúšajte pomocou špajle.
Koláč podávajte s bielym jogurtom.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.