Ako prvý pripravte korpus. V jednej nádobe zmiešajte suché ingrediencie a v druhej nádobe vyšľahajte tekuté ingrediencie.
Zmiešajte obe časti do hladkého cesta, ktoré následne nalejte do vymastenej a vysypanej tortovej formy s priemerom asi 22 cm.
Pečte v rúre predhriatej na 180 °C asi 40 minút, alebo kým korpus nebude hotový.
Než sa upečie korpus, pripravte krém. Zmiešajte pudingový prášok s mliekom a cukrom, priveďte do varu a za stáleho miešania nechajte čo najviac zhustnúť.
Hustý puding odstavte, zakryte potravinovou fóliou (aby sa priamo dotýkala pudingu) a nechajte vychladnúť.
Keď puding vychladne, vyšľahajte maslo do svetlej peny a postupne doň zašľahajte aj puding.
Upečený a vychladnutý korpus vyberte z formy a tú umyte a usušte. Potom do nej korpus vráťte a navrstvite naň krém. Do krému poukladajte pokrájané jahody.
Tortu uložte na hodinu do chladničky a potom podľa návodu pripravte želatínu. Oslaďte ju cukrom podľa vlastnej chuti. Keď želatína vychladne a začne pomaly tuhnúť, nalejte ju na tortu.
Tortu opäť uložte do chladničky a počkajte, než želatína úplne stuhne.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.