2 porcie
40 g jemnej krupičky
500 ml plnotučného mlieka
Kvalitné holandské kakao
Jemne mletá škorica
Nahriate maslo
Príprava: 45 minút
Varenie: 15 minút
40 minút pred varením nechajte krupicu napučať v mlieku. Je to jedna z hlavných príčin toho, prečo ju budete mať na konci takú jemnú a hladkú. Na samotnú kašu vždy majte čas a neodchádzajte od nej. Je za chvíľku hotová a tá nepozornosť sa rozhodne nevyplatí. Varte ju na strednom plameni v rajnici s hrubším nepriľnavým dnom, stále ju šľahajte, kým nebude mať jemnú krémovitú konzistenciu.
Na kašu dajte podľa chuti lyžicu rozohriateho masla a zasypte kakaom a škoricou. Teplá krupicová kaša so škoricou je skvelá pre deti na dobré zaspávanie. Spája sa v nej skvelý sýty pokrm a škoricové účinky, ktoré vraj prinášajú sladké a pekné sny.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.