Pečivo nechajte krátko opiecť v rúre, potom ho nakrájajte na kocky a nasypte do misy.
Pridajte múku, nasekanú petržlenovú vňať, nastrúhaný muškátový oriešok, soľ a čierne korenie.
Vajcia rozšľahajte do mlieka a zalejte ním zvyšok ingrediencií.
Rukami vypracujte cesto, to rozdeľte na 2 diely a každý z nich preneste na potravinovú fóliu.
Zabaľte cesto do fólie v tvare knedle a takto ich vložte do hrnca s vriacou vodou.
Varte asi 20 minút.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.