Ingrediencie (na 2 plechy):
Z múky, kokosu, cukru, medu, masla, pomarančovej kôry a rumu vypracujte hladké cesto a na 30 minút ho uložte do chladničky.
Z cesta tvarujte rovnako veľké guľky a klaďte ich na plech vyložený papierom na pečenie.
Pečte ich v rúre predhriatej na 160 °C asi 10 – 15 min.
Ešte teplé guľky obaľte v zmesi práškového a vanilkového cukru.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.