Krtkova torta n aplech

Černice Čokoláda Jahody Kakao Maliny
105 Krtkova torta n aplech

Ingrediencie:

2 vajcia

50 g trstinového cukru

70 g horkej čokolády (ideálne klasická na varenie, okolo 67 % kakaa)

50 g masla

150 g hladkej špaldovej múky

1 PL kakaa

1 ČL prášku do pečiva

Na dokončenie:

drobné ovocie

čerstvé bylinky

šľahačka

Použitá múka

BIO alternativa

Postup:

Rozohrejte rúru na 160 °C. V rajnici nechajte rozpúšťať čokoládu s maslom a medzitým v mise vyšľahajte do svetlej peny celé vajcia s cukrom. Rozpustenú čokoládu s maslom miešajte stierkou a nechajte bokom chladnúť. V miske zatiaľ zmiešajte múku, kakao a kypriaci prášok.

Do vajec opatrne prilievajte vlažnú čokoládovú zmes a zašľahávajte. Keď je úplne zapracovaná, urobte to isté so suchou zmesou.

Cesto vychádza na malý pekáčik. Pečte 15 minút a počas pečenia rúru neotvárajte. Po vychladnutí nakrájajte na kocky. Podávajte so šľahačkou, čerstvým ovocím a bylinkami.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.