Zmiešajte múku, cukor a citrónovú kôru.
Pridajte vajcia, obsah vanilkového struku a pokrájané maslo.
Vypracujte hladké cesto, zabaľte ho do potravinovej fólie a na noc ho uložte do chladničky.
Pred pečením predhrejte rúru na 160 ° C.
Cesto si pripravte na pomúčenú plochu a vyvaľkajte z neho niekoľko mm hrubú placku.
Vykrajujte požadované tvary a pokladajte jednotlivé kusy na papierom na pečenie vyložený plech.
Linecké koláčiky pečte do ružova a po vychladnutí zlepujte marmeládou.
AKO PODÁVAŤ LINECKÉ TROCHU NETRADIČNE?
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.