Vo veľkej mise zmiešajte múku, cukor, orechy a citrónovú kôru so šťavou. Potom pridajte zmäknuté maslo, vanilkový extrakt a všetko spracujte na vláčne cesto. Cesto zabaľte do fólie a dajte na noc do chladničky.
Cesto vyberte z chladničky, aby sa s ním lepšie pracovalo, a rúru predhrejte na 180°C. Zmäknuté cesto vyvaľkajte na pomúčenej doske asi na 3 – 4 mm a vykrajujte z neho kolieska s priemerom 5 cm. Na každé koliesko položte mrazenú malinu a starostlivo ho zabaľte. Guľky klaďte na plech pokrytý papierom na pečenie a pečte ich v predhriatej rúre asi 20 minút.
Ešte horúce koláčiky obaľte v práškovom cukre. Koláčiky vďaka cukru natiahnu vlhkosť a krásne skrehnú.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.