2 vajcia
1 hrnček práškového cukru
1 vanilkový cukor
200 g bieleho jogurtu
2 hrnčeky piškótovej múky
1 prášok do pečiva
2 lyžice oleja (slnečnicový, repkový) + na vymazanie formy
ríbezle, maliny, jahody
maslo a hrubá múka na vymazanie formy
V mise vymiešajte vajcia s cukrami, pridajte jogurt, múku a nakoniec zľahka vmiešajte prášok do pečiva a olej.
Formu na pečenie vymažte olejom a vysypte múkou.
Nalejte do nej cesto a navrch rozložte a potom zľahka prstami zatlačte ovocie, v tomto prípade červené a biele ríbezle.
Pečte v predhriatej rúre pri 180 °C dozlatista (asi 45 minút).
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.