Ingrediencie
Postup
Tortovú formu vymažte maslom, vložte do nej papier na pečenie, znova papier potrite maslom a vysypte na dno cca 3 lyžice krupicového cukru.
Vymiešajte zmäknuté maslo s cukrom a postupne pridajte vajcia. Prisypte múku s práškom do pečiva a zázvorom. Nakoniec prilejte mlieko a miešajte dohladka. Cesto prelejte cez hrušky(bude hustejšie) a rozotrite vo forme stierkou.
Pečte v predhriatej rúre pri 170 °C cca 40 minút, kým nebude cesto upečené (čas a teplotu pečenia prispôsobte vašej rúre).
Koláč vyberte z rúry a preklopte na tanier.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.