Predhrejeme si rúru na 170°C.
Oddeľte žĺtky od bielkov a z bielkov vyšľahajte tuhý sneh. Do hlbšej misy nasypte múku, cukor a pridajte maslo. Ďalej zmes zalejte mliekom, pridajte žĺtky a na záver ešte kypriaci prášok. Zmes šľahajte dovtedy, kým sa všetky suroviny nespoja.
Pripravte si puding. Postupujte podľa návodu, pridajte však len polovicu dávky mlieka, aby bol puding hustejší. Hotový puding odstavte z platne a nechajte trochu vychladnúť.
K vyšľahanému cestu pridajte tuhý sneh a zapracujte. Cesto potom bude krásne nadýchané. Tortovú formu vysteľte papierom na pečenie, nalejte do nej cesto a náhodne rozlejte puding po celej ploche. Na záver pridajte ovocie podľa chuti.
Pečte v rúre cca 30 minút. Po upečení nechajte vychladnúť a podávajte so šľahačkou či kyslou smotanou. Zostane tak krásne vláčny.