Predhrejte rúru na 180°C.
Všetky suroviny okrem syra vložte do misy kuchynského robota s nadstavcom typu hák a 4 minúty spracúvajte na hladké cesto (pri strednej rýchlosti). Pridajte syr a miešajte 1 minútu, aby bol syr v celom objeme cesta.
Na pracovnú dosku rozložte potravinársku fóliu a pomúčte ju. Zabaľte do nej hotové cesto a vložte ho na 5 minút do mrazničky alebo do chladničky na 2 hodiny.
Na pomúčenej pracovnej doske vyvaľkajte cesto do štvorca o hrúbke 1 cm. Spodnú tretinu cesta preložte smerom k stredu a hornú tretinu preložte cez ňu. Cesto opäť rozvaľkajte na hrúbku 1 cm. Cesto otočte o 180° a opäť rovnakým spôsobom preložte.
Takto pripravené cesto vyvaľkajte do hrúbky 2 mm a potom ho rozkrájajte na malé trojuholníky s rozmermi 5 x 5 x 5 cm.
Trojuholníky preneste na plech s papierom na pečenie, potrite ich olejom a posypte hrubou soľou.
Pečte 10 minút v rozohriatej rúre, potom stiahnite teplotu na 160°C a ešte 5 minút dopečte.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.