Pumpkin bread

Škorica Tekvica
27 Pumpkin bread

Ingrediencie

2 hrnčeky univerzálnej múky

½ lyžičky soli

1 lyžička jedlej sódy

½ lyžičky prášku do pečiva

1 lyžička mletých klinčekov

1 lyžička mletej škorice

1 lyžička mletého muškátového orieška

150 g masla izbovej teploty

2 hrnčeky cukru

2 veľké vajcia

150 g tekvicového pyré

 

Použitá múka

Pumpkin bread alebo tekvicový chlebík je skvelým jesenným receptom, ktorý v sebe snúbi bohatú tekvicovú chuť a nádych aromatickej škorice. Tento recept vám ukáže jednoduchý a rýchly spôsob, ako si pripraviť ten najlepší domáci tekvicový chlebík, ktorý vás nadchne svojou lahodnou chuťou.

Postup

V mise zmiešajte najprv suché suroviny okrem cukru. Maslo vyšľahajte s cukrom do peny, potom pridajte vajcia a pokračujte v šľahaní. Postupne potom pridávajte suchú zmes a pyré. Vypracujte hladké cesto.

Rúru predhrejte na 170 °C a pečte vo forme na biskupský chlebíček 60 – 75 minút.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.