na 1 porciu:
na ozdobenie:
V hrnci zmiešajte suché prísady na kašu, prilejte mlieko a začnite pomaly zahrievať. Nikdy neodchádzajte od kaše, má tendenciu prilepiť sa na hrniec. Stále ju šľahajte metličkou alebo miešajte stierkou. Kašu varte, kým zhustne, trvá to asi päť minút.
Kašu odstavte z ohňa a pripravte si všetko, čím ju chcete ozdobiť. Kašu upravte stierkou a ozdobte ju podľa chuti a fantázie.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.