(na 1 väčšiu raňajkovú misku)
Na kašu:
Na ozdobu:
Suché suroviny na kašu premiešajte v kastróliku, zalejte mliekom a začnite pomaly zahrievať. Od kaše nikdy neodchádzajte, má tendenciu prichytávať sa k hrncu. Stále ju šľahajte metličkou alebo vymiešavajte stierkou. Kašu varte do zhustnutia, trvá to asi päť minút.
Kašu odstavte z plameňa a pripravte si všetko, čím ju chcete finálne ozdobiť. Najprv do nej vmiešajte natlačený zrelý banán. Kašu zotrite stierkou (škoda každého zvyšku v hrnci). Ozdobte ju všetkým, čo vám chutí.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.