Obe múky zmiešajte v miske s jedlou sódou a škoricou. V druhej mise rozšľahajte 2 vajíčka v mlieku, pridajte lyžicu medu a biely jogurt. Rozmiešajte metlou a prisypte zmes múk so sódou a škoricou. Zľahka vyšľahajte, kým nevznikne hustejšie cesto.
Rozpálenú panvicu potrite olejom a smažte lievance (vďaka ražnej múke a medu v ceste budú tmavšie než klasické pšeničné).
Lievance servírujte „do veže“, jednotlivé vrstvy môžete potrieť obľúbenou marmeládou. Prelejte ich jogurtom a dozdobte čerstvým ovocím.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.