Ako prvý pripravte korpus tak, že v jednej nádobe zmiešate suché ingrediencie a v druhej vyšľaháte tie tekuté.
Zmiešajte obe časti dohromady a vzniknuté cesto nalejte do formy na tortu vymastenej maslom a vysypanej múkou (forma s priemerom cca 22 cm).
Pečte na 180 °C asi 40 minút alebo kým korpus nebude hotový. Presvedčte sa pomocou špajle.
Hotový korpus nechajte celkom vychladnúť a potom ho 2× prekrojte. Každý diel potrite marmeládou.
Tvaroh rozmiešajte s oboma cukrami a naplňte ním zdobiace vrecko. Potom navrstvite tvaroh do každej časti torty a takisto ju ním ozdobte.
Každú vrstvu preložte tiež čerstvým ovocím. Tortu podávajte vychladenú.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.