Do misy nasypte múku, cukor, kypriaci prášok, škoricu, kakao a soľ.
V druhej nádobe vyšľahajte vajce so smotanou a s rozpusteným maslom.
Zmiešajte obe časti cesta a všetko nalejte do formy vyloženej papierom na pečenie (veľkosť formy cca 20 × 30 cm).
Pečte v rúre predhriatej na 180 °C asi 25 minút alebo kým cesto nebude upečené.
Hotový korpus nechajte vychladnúť a potom ho nakrájajte na menšie kocky.
Každú kocku zo všetkých strán zľahka namočte v rozpustenom masle a celú obaľte v zmesi cukru a škorice.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.