Pripravte si misu, zmiešajte všetky suroviny a vypracujte cesto. Prikryte ho fóliou a nechajte na chvíľu odpočinúť.
Medzitým si pripravte náplň. Pór nakrájajte na kolieska, osmažte na masle, následne podlejte vodou a poduste.
Cesto rozprestrite do formy na barančeka. Nechajte si vyššie okraje, aby plnka pri pečení nevytiekla. Pridajte pór a nakrájanú šunku. Vajcia rozmiešajte so smotanou a nalejte do formy, osoľte a okoreňte.
Pečte dozlatista v stredne vyhriatej rúre na cca 180°C cca 40 minút.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.