Špaldové cottage žemle

Syr
143 Špaldové cottage žemle

Ingrediencie

  • 150 g mix hladkej a celozrnnej špaldovej múky
  • 150 g syra cottage
  • 1 vajce
  • 2 lyžičky prášku do pečiva
  • soľ

Postup

V miske zmiešajte všetky prísady na žemľu. Potom prikryte utierkou a nechajte cesto 10 minút odpočívať. Medzičasom začnite predhrievať rúru na 170 °C.

Z odležatého cesta vytvorte rukou štyri rovnako veľké žemle a položte ich na plech. Pečte asi 30 minút, kým žemle na povrchu nezískajú zlatohnedú farbu a trochu sa nenakysnú. Pred jedením nechajte úplne vychladnúť.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.