Ingrediencie (na 2 plechy):
Do misy nasypte múku, soľ, cukor aj droždie a všetko premiešajte.
Pridajte nadrobno nasekanú bazalku, olej a vodu.
Vypracujte hladké cesto a z nej vaľkajte tenké tyčinky.
Tyčinky klaďte na plech vyložený papierom na pečenie a potom ihneď pečte.
Pečte na 200 °C asi 10 minút alebo dozlatista.
TIP: Podávajte s dipom z kyslej smotany, so syrovou omáčkou, s roztlačeným avokádom alebo len s olivovým olejom a sušenou šunkou.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.