Špaldové perníkové muffiny

Kakao
57 Špaldové perníkové muffiny

Ingrediencie

  • 100 g špaldovej celozrnnej múky
  • 100 g pšeničnej hladkej múky
  • 180 g cukru krupice
  • 30 g kakaa holandského tipu
  • 200 g bieleho jogurtu
  • 100 ml repkového oleja
  • 2 vajcia
  • 1 prášok do pečiva

Postup

Vajcia vyšľaháme s cukrom. Potom zľahka vmiešame jogurt a olej, prisypeme múku s práškom do pečiva a vyšľaháme hladké cesto, ktoré dávkujeme do košíčkov na muffiny.

Pečieme v predhriatej forme na 170 °C asi tak 30 minút. Prepečenie kontrolujeme špajdľou.

Zavřít

Newsletter Babičkina voľba

Recepty, tipy a novinky priamo do vašej e-mailovej schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku