Špaldové perníkové muffiny

Kakao
197 Špaldové perníkové muffiny

Ingrediencie

  • 100 g špaldovej celozrnnej múky
  • 100 g pšeničnej hladkej múky
  • 180 g cukru krupice
  • 30 g kakaa holandského tipu
  • 200 g bieleho jogurtu
  • 100 ml repkového oleja
  • 2 vajcia
  • 1 prášok do pečiva

Použitá múka

BIO alternativa

Postup

Vajcia vyšľaháme s cukrom. Potom zľahka vmiešame jogurt a olej, prisypeme múku s práškom do pečiva a vyšľaháme hladké cesto, ktoré dávkujeme do košíčkov na muffiny.

Pečieme v predhriatej forme na 170 °C asi tak 30 minút. Prepečenie kontrolujeme špajdľou.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.