V mise zmiešame obe múky s práškom do pečiva, cukrom a soľou. V druhej mise rozšľaháme vajcia s rozpusteným maslom a mliekom. Potom dôkladne zmiešame so suchou zmesou.
Vznikne hustejšie cesto kašovitej konzistencie, ktoré pomocou stierky rozprestrieme do koláčovej formy vyloženej papierom na pečenie a uhladíme. Na koláč naskladáme pokrájané jablká a pečieme dozlata v predhriatej rúre na 180°C asi 25 minút.
TIP: Koláč je výborný napr. aj s jahodami, čučoriedkami, či hruškami. Môžete ho pred pečením posypať mrveničkou alebo nasekanými orechmi, alebo horúcou čokoládou.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.