Všetky suroviny vložíme do misy a vymiešame hladké cesto. Cesto nalejeme na plech vyložený papierom na pečenie alebo do formy.
Pečieme v predhriatej rúre na 170°C približne 40 minút (prepečenosť kontrolujeme špajlou)
TIP : upečený perník polejeme čokoládovou polevou a posypeme kokosom
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.