Tradičný baranček s čokoládou

Čokoláda Veľká noc
136 Tradičný baranček s čokoládou

Ingrediencie

4 vajcia

350 g hladkej špaldovej múky

170 g rozpusteného masla

275 g cukru

10 lyžíc plnotučného mlieka

1 vrecúško prášku do pečiva

na vymazanie formy maslo a hrubá múka alebo krupica

Na dokončenie:

horká čokoláda a drvené pistácie na ozdobenie

Použitá múka

Postup

Rúru predhrejte na 160 °C.

Zo všetkých ingrediencií vypracujte cesto.

Hladké spracované cesto stiahnite stierkou do starostlivo vymazanej a vysypanej formy. To naozaj nepodceňte, nech sa dá baranček dobre vyklopiť.

Pečte vo vyhriatej rúre 45 minút, potom odklopte vrch, skontrolujte špajľou a podľa potreby dopekajte.

Po vychladnutí barančeka vyberte z formy, na mriežke ho polejte rozpustenou horkou čokoládou a posypte pistáciami.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.