1 hrnček hladkej špaldovej múky
1 vajce
1 hrnček plnotučného mlieka
1/2 hrnčeka krupicového cukru
1 celý prášok do pečiva
1/2 hrnčeka mletého maku
1 vanilkový cukor
Podľa sezóny môžete doplniť o ringloty, slivky, marhule, čučoriedky
Najprv začnite rozohrievať rúru na 150 stupňov.
Na cesto postupne zmiešajte vo veľkej mise všetky suroviny. Stierkou stiahnite do vymazanej formy na chlebíček, bábovku alebo pekáčik. Pridajte ovocie. Pečte pozvoľne 30 – 50 minút.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.