Vyšľahajte cukor, citrónovú kôru, zázvor, vajíčko a žĺtok dohladka. Zaberie Vám to približne 10 minút. Následne pridajte múku a kypriaci prášok a vypracujte z hmoty cesto.
Na pomúčenej podložke vyvaľkajte asi 3 mm hrubý plát cesta. Vykrajujte z neho rôzne tvary, preneste ich na plech vyložený papierom na pečenie a nechajte cez noc v chlade.
Vyhrejte rúru na 170°C a pečte asi 10-15 minút do zlatista.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.