Zemiakové knedle z celozrnnej špaldovej múky

Zemiaky
476 Zemiakové knedle z celozrnnej špaldovej múky

INGREDIENCIE:

  • 550 g zemiakov
  • 260 g celozrnnej špaldovej múky
  • 1 lyžička soli
  • 3 vajcia

Použitá múka

POSTUP:

Zemiaky uvarte v šupke a potom ich nechajte mierne vychladnúť.

Olúpte zemiaky a nastrúhajte ich na jemnom strúhadle.

Pridajte múku, soľ a vajcia a vypracujte cesto.

Cesto rozdeľte na 2 diely a z každého vyvaľkajte knedľu.

Varte v osolenej vriacej vode asi 20 minút.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.