Zemiakové knedle z celozrnnej špaldovej múky

Zemiaky
218 Zemiakové knedle z celozrnnej špaldovej múky

INGREDIENCIE:

  • 550 g zemiakov
  • 260 g celozrnnej špaldovej múky
  • 1 lyžička soli
  • 3 vajcia

POSTUP:

Zemiaky uvarte v šupke a potom ich nechajte mierne vychladnúť.

Olúpte zemiaky a nastrúhajte ich na jemnom strúhadle.

Pridajte múku, soľ a vajcia a vypracujte cesto.

Cesto rozdeľte na 2 diely a z každého vyvaľkajte knedľu.

Varte v osolenej vriacej vode asi 20 minút.

Zavřít

Newsletter Babičkina voľba

Recepty, tipy a novinky priamo do vašej e-mailovej schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku