na 2 porcie:
Na dokončenie podľa toho, čo máte najradšej:
Ak pracujete so zvyšnou kašou, máte to jednoduchšie. V prípade zemiakov pridajte kocku masla a mlieko, ako keby ste pripravovali kašu. Do zmesi následne pridajte vajíčko, strúhaný syr a múku, vidličkou spracujte cestíčko.
Zmes asi nebude treba dochucovať – syr je slaný dosť a kašu ste už možno dochutili predtým. Podľa chuti a zvolenej konečnej úpravy teraz môžete nasekať do zmesi ešte bylinky podľa chuti. Môžete do nej tiež pridať nasekané sušené paradajky, olivy a podobne.
V rozpálenom vafľovači nechajte rozpustiť trochu masla. Lyžicou naneste hutné cesto a rozprestrite ho rovnomerne na plochu vafľovača. Ten hneď nezatvárajte, ale nechajte vafľu zatiahnuť a až na posledné 2 minúty ho zatvorte. Vafľu vyberte opatrne, najlepšie dreveným nožom.
Zdobte obľúbeným dipom, semienkami, dostupnou zeleninou alebo len jogurtom s harissou.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.