440 g polohrubej múky
220 g práškového cukru
1 balenie prášku do pečiva
3 PL kakaa
110 ml rastlinného oleja
250 ml mlieka
Jednoduché cesto a jednoduchý efekt, ideálny múčnik pri nedostatku ingrediencií aj času. Skúste ho, nebudete ľutovať.
Zmiešajte v mise suché suroviny bez kakaa. Pridajte tekuté zložky a vymiešajte do hladkého cesta. Polovicu cesta dajte bokom a do druhej vmiešajte kakao.
Podľa potreby obe časti cesta zrieďte mliekom, aby sa dobre lialo.
Plech poriadne vymažte a striedavo lejte svetlú a tmavú zmes do stredu plechu, vznikne tak pekná mozaika, ktorú ešte môžete doladiť prekreslením pomocou špajle.
Pečte zhruba 30 minút do prepečenia a zozlatnutia.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.