Špeciálna múka s vysokým obsahom lepku. Cesto z tejto múky sa dobre spracováva a umožňuje prípravu tenkej a chrumkavej PIZZE. Použite ju v receptoch na taliansku pizzu, focacciu, calzone alebo ciabattu.
Pizza múku použite namiesto bežnej hladkej múky vo svojich receptoch na pizzu, focacciu, ciabatty a ďalšie druhy stredomorského pečiva.
Vyrobená z dôkladne vybraného obilia
Pod stálym dohľadom stárka
Kvalita je zaručená systémom kontrol
Špeciálna múka s vysokým obsahom lepku. Cesto z tejto múky sa dobre spracováva a umožňuje prípravu tenkej a chrumkavej PIZZE. Použite ju v receptoch na taliansku pizzu, focacciu, calzone alebo ciabattu.

1 461 kj / 345 kcal
1,7 g
0,2 g
69 g
2,0 g
12 g
< 0,01 g

Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.

Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies.
V poriadku
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.