Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov – poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.
Zoznámte sa s našimi dvoma mlynmi, kde vašu obľúbenú múku Babičkina voľba vyrábame.
Druh múky je charakterizovaný ako mlynský výrobok určitého zloženia, ktorý sa vyrába podľa predpísaného technologického postupu.
Najznámejšími a u nás najčastejšie pestovanými obilninami sú pšenica, jačmeň, raž, ovos a kukurica.
Vedeli ste, že celkové množstvo spracovaného obilia v Českej republike je približne 1 200 000 ton?
Pšeničná múka je vďaka svojmu chemickému zloženiu nevyhnutná pri príprave pečiva, ktoré je pre našu gastronómiu typické.
Múke prospieva skladovanie v suchu a v chlade. Papierové obaly zaručujú, že múka môže „dýchať“.
V kvalite múky sa odráža kvalita pšenice a tiež jej druh.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.