Táto celozrnná pšeničná múka je veľmi jemne mletá, a je tak dokonalou alternatívou k hladkej pšeničnej múke vo vašich obľúbených receptoch.
Zo starostlivo vybraného obilia sme pre vás zomleli celozrnnú múku Babičkina voľba, ktorá je 100 % prírodná a obsahuje cenné zložky obilného zrna (obal, endosperm aj klíček). Môžete ju použiť vo všetkých vašich obľúbených receptoch na chleby, bábovky, perníky, koláče alebo napríklad palacinky a lievance.
Tip: Pre ešte lepší výsledok pečenia môžete celozrnné múky ľubovoľne kombinovať s hladkými pšeničnými či špaldovými múkami.
Ak s pečením z celozrnných múk začínate, odporúčame použiť 1 diel celozrnnej múky zmiešaný s 2 dielmi hladkej pšeničnej alebo špaldovej múky. Podiel celozrnných múk v ceste môžete meniť podľa vašej chuti a získate tak rôzne varianty ciest.